Darmowa dostawa na zamówiena powyżej 200zł

O nas...
100% mięsa w mięsie


Wędliny Borkowski
Moja firma „Eugeniusz Borkowski” powstała w 2009 roku i jest małą firmą rodzinną; skoncentrowana jest na przetwórstwie mięsa wieprzowego.
Od wczesnej młodości (tj. lat 70 XX w.) interesowałem się rzemiosłem masarskim które kwitło na terenach doliny Sanu. Pierwszymi nauczycielami kunsztu masarskiego byli dziadek i ojciec, którzy zaszczepili we mnie chęć głębszego poznania tej specjalizacji jakim jest przetwórstwo mięsa.
Następnie rozpocząłem edukację w szkole przyzakładowej a praktykę w zakładach mięsnych Nisko. Ponadto kontynuowałem rodzinną tradycję uboju i produkcji wyrobów wędliniarskich w gospodarstwach domowych. Po ponad 25 latach pracy w zakładach mięsnych zdecydowałem się na połączenie pasji z życiem zawodowym.
Wyroby mięsne produkowane są według tradycyjnych receptur zapamiętanych z czasów mojego dzieciństwa. Do produkcji używa się wyłącznie mięso wysokiej jakości i naturalne przyprawy bez dodatku sztucznych barwników, glutaminianów i fosforanów. Produkty mogą być parzone,wypiekane w piecu, wędzone w tradycyjnych wędzarniach opalane prawdziwym dymem z drzew twardych.


Jakość
Zadowolenie klienta jest dla nas jest zawsze najwyższym priorytetem. Firma koncentruje się również na:
produkcji i dostarczaniu produktów, które spełniają najwyższe normy bezpieczeństwa
budowaniu zaufania klientów poprzez poznanie ich potrzeb i oczekiwań oraz ich skuteczne zaspokajanie
maksymalnym wykorzystaniu potencjału pracowników poprzez doskonalenie motywujących systemów wynagradzania oraz tworzenie optymalnych warunków pracy
trosce o środowisko naturalne poprzez efektywne zarządzanie energią, wprowadzanie energooszczędnych technologii i ciągłe dążenie do minimalizowania negatywnego wpływu działalności firmy na środowisko.
Płatności i Dostawy


Borkowski Eugeniusz
Przetwórstwo Mięsa
Wierzawice 599,
37-300 Leżajsk
woj. podkarpackie
NIP: 816-122-08-57